Wordpress

Parhaat Wordpress-teemat

Julkaistu
7.2.2024
Parhaat Wordpress-teemat
Kirjoittaja

Nettisivuprojekti tulossa?

Pyydä yhdellä lomakkeella monta tarjousta! Kurkkaa etusivumme ja tee elämästä hitusen helpompaa.

Pyydä tarjouksia

Wordpress teemoja on tarjolla tuhansia. Aloittelevalle WP-tekijälle voi olla vaikeaa valita oikea WordPress-teema sivustolleen. Tässä artikkelissa parhaat ja suosituimmat WordPress-teemat vuodelle 2024.

Mikä tekee hyvän WordPress-teeman?

Hyvät WordPress-teemat ovat joko toimialakohtaisia tai monikäyttöisiä. Voit käyttää toimialakohtaista teemaa, joka on suunniteltu erityisesti alallesi, kuten ravintolateemaa. Vaihtoehtoisesti voit valita monikäyttöteeman, joka joustaa ja soveltuu moneen tarkoitukseen.

Riippumatta tyypistä, kaikki parhaat WordPress-teemat suoriutuvat hyvin näillä osa-alueilla:

  • Mobiili: Teemat ovat responsiivisia, joten sivustosi näyttää hyvältä kaikilla näyttöko'oilla.
  • SEO-optimointi: Teema noudattaa parhaita SEO (hakukoneoptimointi) käytäntöjä, jotta sivustosi voi sijoittua hakutuloksissa.
  • Sivunrakennustyökalun tuki: Teema on yhteensopiva suosittujen sivunrakennustyökalujen kanssa (kuten Divi tai Elementor). Tämä auttaa sinua luomaan mukautettuja laskeutumissivuja tarvittaessa.
  • Nopeus ja suorituskyky: Teemasi on tärkeässä roolissa verkkosivustosi nopeuden ja suorituskyvyn kannalta.
  • Asiakastuki: Parhaat teemat sisältävät helppotajuiset ohjeet, joita päivitetään usein. Ja tietenkin loistavan tukitiimin, joka auttaa sinua, jos jokin jumittaa.

Jokaisessa alla olevassa teemassa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia edellä mainittujen lisäksi. Voit lukea näistä ominaisuuksista niiden kuvauksista.

Mutta nyt asiaan!

Astra

Astra on yksi parhaista WordPress-teemoista

Astra on moderni WordPress-teema, joka on suunniteltu luomaan minkä tahansa verkkosivuston. Se toimii saumattomasti kaikkien suosittujen sivunrakennustyökalujen kanssa.

Teema sisältää useita aloitussivustoja, joilla pääset nopeasti alkuun. Nämä valmiit pohjat ovat täydellisiä pienyrityksille, start-upeille, blogeille ja WooCommerce-kaupoille.

Astralla on monia ominaisuuksia, mukaan lukien sivun otsikot, megavalikko, useita asetteluvaihtoehtoja, Google Fonts, rajoittamattomat värimukautusvaihtoehdot, erilliset blogisivun asettelut ja mukautetut widgetit.

Lisäksi, Astra toimii hyvin WooCommercen kanssa. Heidän WooCommerce-teemansa sisältää loputtoman vierityksen, nopean tuotenäkymän, kauppasivun, tuotegallerian ja ostoskärryvaihtoehdot.

Se integroituu myös suosittujen verkkokurssialustojen, kuten LearnDashin kanssa. Astraan on myös sisäänrakennettu SEO-optimointiasetukset.

SeedProd

SeedProd on yksi suosituimmista WordPress-verkkosivuston rakentajaista. Sen avulla voit suunnitella mukautetun asettelun visuaalisessa käyttöliittymässä ilman koodausta.

SeedProd tarjoaa useita ammattimaisesti suunniteltuja pohjia. Nämä mallit sisältävät kaikki verkkosivustosi sivupohjat ja korkean konversioasteen laskeutumissivut. Niitä voidaan käyttää sellaisenaan tai täysin mukautettuina vastaamaan tarpeitasi.

Voit käyttää SeedProd-sivunrakentajaa mukauttamaan asettelua kaikilla sivuillasi. Se näyttää reaaliaikaisen esikatselun kaikista muutoksista, joten näet, miltä verkkosivustosi näyttää käyttäjille ennen sen julkaisemista.

Lisäksi teemanrakentajan lisäksi se tarjoaa myös "tulossa pian" ja "ylläpitotila" malleja. Verkkosivustosi rakentamisen aikana voit ottaa käyttöön tulossa pian -sivun ja kasvattamaan sähköpostilistaasi.

Ultra

Ultra on voimakas monikäyttöinen WordPress-teema, jonka avulla voit helposti luoda verkkosivuston. Se sisältää kymmeniä valmiita pohjia niin elämäntapa-, aikakauslehti-, ravintola-, valokuvaus-, muoti- ja monille muille toimialoille.

Se sisältää myös Themify-sivunrakentajan, jota voit käyttää sivujen muokkaamiseen. Ultrassa on useita lisäosia, joilla voit lisätä edistyneitä elementtejä, kuten edistymispalkit, laskurit, hinnastotaulukot, audio-soitin ja paljon muuta.

Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat älykkäät asetteluvaihtoehdot, värivalinnat, terävä typografia, osiopohjainen vieritys, kuvafiltterit ja portfoliovaihtoehdot.

Ultra on myös hyvä teema verkkokaupan perustamiseen, sillä se on yhteensopiva WooCommercen kanssa. Voit helposti asetella ja mukauttaa sivustoasi WordPress-teeman mukauttajassa.

Divi

Divi on yksi suosituimmista WordPress-teemoista, jonka on tehnyt Elegant Themes. Se sisältää sivunrakentajan ja tarjoaa useita visuaalisia elementtejä ja moduuleja, jotka auttavat sinua luomaan kauniin verkkosivuston.

Teema tarjoaa satoja ilmaisia, valmiiksi suunniteltuja asetteluja useille toimialoille ja markkinarakoille. Yhden klikkauksen demotoiminnolla voit nopean, mutta näyttävän lähtöpisteen sivullesi. Voit sitten korvata sisällön käyttämällä Divin muokkainta.

Sisäänrakennetun sivunrakentajan avulla voit siirtää elementtejä, tallentaa ja hallita mukautettuja suunnitelmia ja käyttää globaaleja tyylejä kaikilla sivustosi sivuilla.

Divi antaa sinulle täyden hallinnan asettelujen muokkaukseen. Tekstin muokkaus onnistuu suoraan sivulla ja CSS pätkät saat myös kätevästi haluamaasi väliin. Divi on erittäin joustava ja helppokäyttöinen. Lisäksi, se on SEO-ystävällinen.

Kaiken kukkuraksi Elegant Themes tarjoaa loistavaa asiakastukea, jos kohtaat ongelmia teeman kanssa.

OceanWP

OceanWP Wordpress-teema

OceanWP on ilmainen ja responsiivinen WordPress-teema. Se sisältää helpon templaatin tuonnin ja satoja valmiita sivustoja, joiden avulla voit käynnistää sivusi lähes välittömästi.

Teemassa on useita laajennuksia, joilla voit lisätä ominaisuuksia, kuten kirjautumispopupin ja paljon muuta. Se on myös käännösvalmis, mikä mahdollistaa monikielisen verkkosivuston luomisen.

OceanWP-teema tukee WooCommercea varsin hyvin. Se on varustettu sisäänrakennetuilla SEO-ominaisuuksilla, jotka auttavat parantamaan verkkosivustosi sijoitusta.

Breakthrough Pro

Breakthrough Pro on minimalistinen WordPress-teema. Se on rakennettu Genesis Frameworkin päälle StudioPress toimesta, mikä tekee siitä tehokkaan ja vakaan.

Teema sopii mille tahansa yritykselle. Se sisältää mukautettuja widgettejä, asetteluvalintoja ja laskeutumissivumalleja. Se toimii sujuvasti WordPressin lohkoeditorin (Gutenbergin) kanssa, mikä helpottaa viestien ja sivujen mukauttamista.

StudioPress on nyt osa WP Engineä, joka tunnetaan WP-hostaus- ja hallintapalveluista. Voit saada tämän teeman ja kaikki 35+ muuta StudioPress-teemaa kaupanpäälisinä, jos hyppäät heidän asiakkaaksi.

Hestia Pro

Hestia Pro on moderni monikäyttöinen WordPress-teema, joka on optimoitu nopeutta varten. Se toimii mallikkaasti onepagereille ja monisivuisille sivustoille.

Se integroituu suosittujen sivunrakentajien, kuten Beaver Builder, Elementor, Visual Composer ja muiden kanssa.

Hestia Pro on yhteensopiva WooCommercen kanssa, mikä mahdollistaa kauniiden tuotteiden ja kauppasivujen luomisen helposti. Se sisältää myös useita aloitussivustoja verkkokaupoille ja erilaisille toimialoille.

Nozama

Nozama parhaat wordpress-teemat

Nozama on WordPress WooCommerce -teema, joka on rakennettu helppoutta silmällä pitäen. Se on hyvin mukautettavissa oleva teema.

Nozama sisältää sisäänrakennetun kauppasivun jossa on tuotelista ja suodattimet valmiina. Lisäksi teemasta löytyy tuki mukautetuille tuoteasetteluille, sosiaalisen median integraatiolle ja väriyhdistelmille.

Blocksy

Blocksy on erittäin nopea ja moderni WordPress-teema. Se sisältää kymmeniä aloitussivustoja eri toimialoille, mukaan lukien autopalvelut, valokuvaus, kuntoilu, henkilökohtaiset blogit ja paljon muuta.

Teema toimii hyvin minkä tahansa suositun sivunrakentajan, kuten SeedProdin tai Elementor Pron, kanssa. Se tukee myös Wordpressin-lohkoeditoria. Jos haluat perustaa verkkokaupan, Blocksy integroituu WooCommercen kanssa oikein mukavasti. Se tarjoaa useita verkkokauppamoduuleja ja tyylikkäitä asetteluja tuotteidesi esittelyyn.

Storefront

Storefront on hyvä Woocommerce-teema

Storefront on korkealaatuinen ja suosittu WordPress WooCommerce-teema. Se tarjoaa intuitiivisen ja joustavan asettelun verkkokaupan perustamiseen.

Se toimii saumattomasti kaikkien WooCommercen laajennusten kanssa. Teema on mukautettavissa taustan, värien ja fontin osalta käyttämällä WordPress-mukauttajaa, joka näyttää muutoksesi reaaliajassa.

Inspiro

Inspiro on tyylikäs WordPress-teema, joka erottava ominaisuus on suuri taustavideoelementti. Teema on passeli valinta portfoliolle, pienyritykselle ja mahdollisesti myös verkkokaupoille. Se sisältää galleriamoduulin kuvien, videoiden ja työnäytteiden esittelyyn.

Eclipse

Eclipse on WordPress-teema valokuvaajille ja bloggaajille. Teemassa on kuvakaruselli, widget-pohjaiset sarakkeet, Instagram-karuselli, mainospaikat ja paljon muuta. Se on aloittelijaystävällinen ja helppo asentaa.

Sydney Pro

Sydney Pro on varsin pätevä WordPress-monikäyttöteema. Se hyödyntää mukautettuja Elementor lohkoja, joilla saa aikaan karuselleja, hintataulukoita ja aikajanoja.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat sivumallit, otsikkovaihtoehdot, mukauttajan asetukset ja video-osio. Teema mahdollistaa monikielisen verkkosivuston luomisen jokseenkin helposti.

Neve

Neve on moderni WordPress-teema

Neve on moderni WordPress-monikäyttöteema, joka on suunniteltu helpottamaan monipuolisten verkkosivustojen luomista. Se on erittäin joustava ja helppokäyttöinen.

Tämä teema on yhteensopiva suosittujen sivunrakentajien, mukaan lukien Divin, Beaver Builderin, ja muiden kanssa. Neve tukee myös WordPressin lohkoeditoria sivujen ja artikkeleiden mukauttamiseen.

Authority Pro

Authority Pro on voimakas WordPress-teema, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Nimestäkin jo huomaa, että uskottavuus on teeman ytimessä.

Authority on erittäin skaalautuva ja toimii yhtä hyvin pienistä suuriin yrityssivuihin. Se tukee WPForms-liitännäistä, jotta voit luoda yhteydenottolomakkeen tai muita lomakkeita nopeasti.

News Portal

News Portal on ilmainen WordPress-teema, joka on suunniteltu etenkin aikakausilehdille ja julkaisijoille. Se tarjoaa widget-pohjaisen asettelun ja useita valmiita templaatteja, joiden avulla voit käynnistää nettilehtesi helposti.

Se sisältää väriteemoja, kategorian väriasetuksia, taustavärejä ja paljon muuta. Teema on helppo asentaa ja hallita WordPressi-mukauttajan avulla. Lisäksi voit helposti lisätä widgettejä ja shortcodeja widget-alueille.

News Portal käyttää myös responsiivista suunnittelua, mikä tarkoittaa, että sivustosi näyttää hyvältä kaikilla laitteilla.

Shoptimizer

Shoptimizer on nopea WordPress WooCommerce-teema. Se sisältää useita ominaisuuksia, jotka on suunniteltu nimenomaan verkkokauppiaille.

Teemalla on kaunis asettelu, korostetut tuoteosiot, ostoskorivaihtoehdot ja toivelista. Se on optimoitu SEO:n ja nopeuden suhteen. Lisäksi, se on suunniteltu parantamaan konversioita.

Shoptimizer sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten mukana skrollautuvan tuotelistan kassalla, nopeamman tuotesivun latausajan ja "Request a Call Back" -toiminnon. Se tarjoaa myös monipuolisia mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa teemaa ilman koodausta.

Tusant

Tusant on erottuva Podcast-teema, joka sopii myös muusikoille, bändeille, vlogeille ja mille tahansa audio- tai videosisältöä sisältävälle verkkosivustolle.

Se mahdollistaa videoiden ja äänien upottamisen useista lähteistä. Teemassa on useita asetteluvaihtoehtoja, terävä typografia ja mukautettu taustaväri. Voit myös käyttää myös sivunrakentajien kanssa.

Saved

Saved on WordPress-teema seurakunnille, joka on rakennettu voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, kirkoille ja varainkeruuverkkosivustoille. Se sisältää sisäänrakennetun kotisivun rakentajan, jonka avulla voit nopeasti määrittää verkkosivustosi etusivun.

Se tarjoaa Church Content -liitännäisen, jonka avulla voit lisätä saarnoja, henkilöstöprofiileja, tapahtumia ja sijainteja. Muita hyödyllisiä toimintoja ovat mukautetut sivumallit, tarttuva valikko, fonttivalinnat, väriteemat ja paljon muuta.

Didi

Didi WP-teema sopii bloggaajille

Didi on WordPress-teema, joka on erityisesti suunniteltu muoti-, lifestyle- ja fitness-blogeille. Sen valkoinen tausta korostaa sisältöäsi, ja se tarjoaa useita asetteluvaihtoehtoja, mukautettuja sivumalleja, sivupalkin asettelut ja videotuen. Didi-teema on yhteensopiva WPML-liitännäisen kanssa, joten voit luoda monikielisen verkkosivuston helposti.

Travel Way

Travel Way on moderni WordPress-teema matkailijoille, matkabloggaajille ja matkavalokuvaajille. Sen täysruudun hero-osio ja toimintopainikkeet, some-kuvakkeet, mukautettu logot, navigointivalikko ja muut yksityiskohdat tarjoavat houkuttelevan alustan matkatarinoidesi jakamiseen. Teemassa on useita osioita, joissa voit kauniisti esitellä suosikkikohteitasi.

Foodica

Foodica on moderni WordPress-teema ruokabloggaajille, ruokakriitikoille, kokkeille ja reseptisivustoille. Sen minimalistinen asettelu ja väriteemat tarjoavat ihanteellisen alustan reseptiesi ja ruokatarinoidesi esittelyyn. Kotisivulla Foodica tarjoaa kauniin esillä olevan liukusäätimen, korostetut reseptit-osion, useita mainospaikkoja ja paljon muuta. Teema integroituu mukavasti WooCommerceen, joten voit aloittaa verkkokaupankin nopeasti.

Kale Pro

Kale Pro on premium WordPress-ruokablogiteema. Sen kaunis asettelu sopii myös lifestyle-blogien, muotisivustojen tai verkkolehtien luomiseen. Teema tarjoaa reseptimallit, jotka esittelevät reseptisi tyylikkäästi. Muita ominaisuuksia ovat tarttuva navigointivalikko, kuvan liukusäädin, mukautetut fontit, väriteemat ja taustakuva.

Kea

Kea on WordPress-teema hotelleille, joka toimii myös muille lomakohteille, B&B:lle ja majoitusliiketoiminnalle. Sen hero-osio etusivulla tarjoaa vaikuttavan ensivaikutelman. Kea mahdollistaa varauspalvelun integroinnin, jotta voit hallita online-varauksiasi helposti. Teema tukee täysleveitä videota ja kuvakaruselleja hotellin ja huoneiden esittelyyn.

Elite

Elite on luova WordPress-teema, joka on pakattu täyteen ominaisuuksia, joita voit käyttää verkkokaupan luomiseen. Se mahdollistaa tuotteidesi esittelyn kauniissa kuvagallerioissa. Teema sisältää kuva- ja videogalleriat, mukautetut logot, Google-fontit, sivuasettelut ja paljon muuta. Elite on helppo muokata WordPressin mukauttajan avulla, joka näyttää muutokset reaaliajassa.

Essence Pro

Essence Pro on kaunis WordPress-teema, joka on suunniteltu erityisesti terveys-, hyvinvointi- ja lifestyle-aloille. Sen huomiota herättävä, täysleveä hero-osio luo voimakkaan ensivaikutelman. Teema on rakennettu Genesis Frameworkin päälle, mikä tekee siitä erittäin vankan ja luotettavan. Se toimitetaan Atomic Blocks ja WPForms-liitännäisen kanssa, jotta pääset mukavasti alkuun sivusi kanssa.

Panoramic

Panoramic teema on monipuoliseen käyttöön

Panoramic on ilmainen WordPress-monikäyttöteema, jonka avulla voit luoda minkä tahansa verkkosivuston. Sen minimalistinen asettelu ja yksinkertainen ja puhdas design tekevät vaikutuksen vierailijoihisi. Teema integroituu saumattomasti suosittuihin WordPress-liitännäisiin, kuten WPFormsin ja WooCommerceen. Panoramic tarjoaa joustavat asetukset, joita voit hallita WordPressin mukauttajan kautta.

Botiga

Botiga on ilmainen WordPress-teema, joka on erityisesti suunniteltu virastoille ja yrityksille. Sen kevyt taustaväri ja hienostunut fonttivalikoima, otsikot ja painikkeet tarjoavat tyylikkään alustan sisällöllesi. Botiga on SEO-valmis ja yhteensopiva WPML-liitännäisen kanssa, joten voit helposti luoda monikielisen verkkosivuston.

Silk

Silk on moderni WordPress-teema muotibloggaajille. Sen viehättävä asettelu ja etusivun hero-osio tarjoavat ihanteellisen alustan tyylin ja trendien esittelyyn. Silk sisältää Instagram-syötteen näyttämisen, muita some-työkaluta, kuvan liukusäätimen ja mega-valikon. Teemassa on lisäksi väriasetukset, animaatiot, fontit ja mukautetut taustat.

Yhteenveto

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua löytämään suosituimmat ja parhaat WordPress-teemat.

Yksi lomake
monta tarjousta

Nettisivuprojekti tulossa? Tee tekijän valinnasta helppoa ja pyydä yhdellä lomakkeella monta tarjousta.

Pyydä tarjouksia