Vertailu

Mistä löytää hyvä nettisivujen tekijä?

Julkaistu
7.3.2024
Mistä löytää hyvä nettisivujen tekijä?
Kirjoittaja

Nettisivuprojekti tulossa?

Pyydä yhdellä lomakkeella monta tarjousta! Kurkkaa etusivumme ja tee elämästä hitusen helpompaa.

Pyydä tarjouksia

Nettisivuprojekti on jokseenkin pitkä ja vaivalloinen rupeama. On erittäin tärkeää, että löydät kumppaniksi sopivan henkilön tai yrityksen. Tässä artikkelissa käymme läpi, mistä löytää hyvän nettisivujen tekijän, joka vastaa tarpeitasi ja auttaa toteuttamaan vision nettisivuistasi.

Ymmärrä tarpeesi

Ennen kuin lähdet etsimään nettisivujen tekijää, on tärkeää määritellä selkeästi, mitä haluat nettisivuiltasi. Mieti, mikä on nettisivujen tarkoitus, haluatko esimerkiksi kasvattaa myyntiä, lisätä tietoisuutta brändistäsi, tai tarjota tietoa palveluistasi. Lisäksi, pohdi minkälaista designia ja toiminnallisuutta haluat sivuilta. Tämän pohdinnan jälkeen on helpompi kommunikoida toiveitasi ja tarpeitasi potentiaalisille tekijöille.

No se Google

Kyllä se Google vain on monen ensimmäinen vaihtoehto. Netistä löytyy nettisivun tekijöitä joka lähtöön. Onglemana vain on, että et pysty juttelemaan jokaisen kanssa. Suuresta joukosta on vaikea tunnistaa hyvät tekijät.

Henkilökohtaiset suositukset

Jatka etsintääsi kysymällä suosituksia ystäviltä, perheenjäseniltä tai kollegoilta, jotka ovat aiemmin työskennelleet nettisivuprojekteissa. Henkilökohtaiset suositukset voivat johtaa luotettaviin tekijöihin, joiden kanssa on ollut hyviä kokemuksia aikaisemmin.

Vertaile nettisivun tekijöiden omia sivuja

Kun olet löytänyt tekijöitä, voit suodattaa heitä aluksi tarkastelemalla heidän omia sivujaan. Tässä on muutama kysymys auttamaan vertailussa:

  • Löydätkö tekijän nimen ja kuvan sivuilta?
  • Onko sivu selkeä ja ymmärrettävä?
  • Miellyttääkö sivun tyyli sinua?
  • Onko työnäytteet mielestäsi hyviä ja osuvia?

Tarjousten pyytäminen

Tarjousten pyytäminen onkin se seuraava vaihe. Voit oikaista tässä pyytämällä usean tarjouksen yhdellä lomakkeella etusivultamme. Mitä enemmän annat tietoa tarjouspyynnössäsi, sen tarkempia tarjouksia saat.

Miten valita nettisivujen tekijä?

Kun olet saanut tarjouksia, on valinnan aika. Hinta on tietenkin yksi tekijä, mutta ei todellakaan ainut. Kun ymmärrät tarjousten sisällöt ja tekniset seikat, mieti vielä näitä asioita:

  • Kuunteleeko myyjä/tekijä sinua ja mielipiteitäsi?
  • Puhuuko myyjä/tekijä ymmärrettävällä kielellä?
  • Jaksaisitko istua heidän kanssaan yli kahden tunnin palaverissa?
  • Ottavatko he muutosehdotuksesi avoimesti vastaan?

Yhteenveto

Hyvän nettisivujen tekijän löytäminen vaatii aikaa ja tutkimustyötä, mutta oikean kumppanin avulla voit luoda nettisivut, jotka edustavat brändiäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja tukevat liiketoimintasi tavoitteita. Muista, että kommunikaatio ja yhteistyö ovat avain onnistuneeseen projektiin. Valitse tekijä, joka ymmärtää tarpeesi ja jolla on kyky ja kokemus toteuttaa vision mukaiset nettisivut.

Yksi lomake
monta tarjousta

Nettisivuprojekti tulossa? Tee tekijän valinnasta helppoa ja pyydä yhdellä lomakkeella monta tarjousta.

Pyydä tarjouksia