Wordpress

Parhaat Wordpress-lisäosat 2024

Julkaistu
8.2.2024
Parhaat Wordpress-lisäosat 2024
Kirjoittaja

Nettisivuprojekti tulossa?

Pyydä yhdellä lomakkeella monta tarjousta! Kurkkaa etusivumme ja tee elämästä hitusen helpompaa.

Pyydä tarjouksia

WordPressille on yli 60 000 lisäosaa. Näin ollen uudelle tekijälle voi iskeä runsaudenpula. Muutama hyvä lisäosa voi helpottaa elämääsi ja nostaa sivusi aivan uudelle tasolle. Tässä artikkelissa on suosikkivalintamme WordPress-sivun lisäosiksi vuonna 2024.

MonsterInsights

MonsterInsight on yksi parhaista analytiikka lisäosista wordpressille

MonsterInsights on kenties paras Google Analytics -lisäosa WordPressille. Se yhdistää nettisivusi ja Google Analyticsiin oikein, joten voit nähdä tarkalleen, miten ihmiset löytävät ja käyttävät verkkosivustoasi.

Parasta on, että se näyttää kaikki tärkeät tilastot, jotka ovat merkityksellisiä, suoraan WordPressin hallintapaneelissasi helppolukuisissa raporteissa.

Esimerkiksi voit löytää suosituimmat sivustosi sivut ja julkaisut, seurata lomakkeiden konversioita, nähdä, mitä sivuja käyttäjä vieraili ennen ostoksen tekemistä, ja paljon muuta. Voit sitten optimoida verkkosivustoasi vastaavasti lisätäksesi liikennettäsi, tilaajiasi ja tulojasi.

MonsterInsightsilla on ilmainen versio, mutta todellinen voima avautuu, kun päivität premium-versioon.

OptinMonster

OptinMonster on suosittu konversio-optimointiohjelma. Se auttaa sinua muuntamaan verkkosivuvierailijat uutiskirjeen tilaajiksi tai mikä nyt onkaan sivusi tavoite. OptinMonsterin avulla voit luoda pop-upit, liukuvaat ilmoitukset, ilmoituspalkit, pelillistetyt lomakkeet ja ruudun peittävän ikkunan.

Jokainen opt-in-lomake tai kampanjamalli on helposti mukautettavissa drag-and-drop-editorilla.

Se on erinomainen ratkaisu bloggaajille, yritysverkkosivuille ja eCommerce-verkkosivuille. Käytännössä, jos haluat ansaita enemmän rahaa verkkosivustosi liikenteestä, OptinMonster on askel oikeaan suuntaan.

WPForms

Jokainen verkkosivusto tarvitsee yhteydenottolomakkeen, koska se helpottaa yhteydenottoa merkittävästi. WPForms on käyttäjäystävällisin yhteydenottolomake-lisäosa WordPressille.

Drag&Drop-editori mahdollistaa helposti kaikenlaisten lomakkeiden teon. Heillä on yli 1300+ valmiiksi rakennettua lomakepohjaa, jotka tekevät elämästäsi helpompaa. WPForms integroituu kaikkiin suosittuihin markkinointi- ja maksualustoihin, kuten Stripe, PayPal, Square ja Authorize.net.

Se sisältää tehokkaita ominaisuuksia, joita muissa lomakkeenrakentajissa ei yksinkertaisesti ole, kuten keskustelevat lomakkeet, liidilomakkeet, lomakkeen omat laskeutumissivut, lomakkeen hylkääminen, geolokaation seuranna, GDPR-ystävälliset toiminnot, mukautetut WordPress-käyttäjärekisteröinti- ja kirjautumislomakkeet jne.

On olemassa ilmainen WPForms Lite -versio niille, jotka etsivät yksinkertaista ratkaisua. Lisäksi se tarjoaa nyt Stripe-integraation, jotta Lite-käyttäjät voivat helposti kerätä verkossa maksuja.

All in One SEO

Seo lisäosia on monia, mutta aioseo on yksi parhaista

Yksikään nettisivun ylläpitäjä ei voi ohittaa hakukoneoptimointia. Vaikka WordPress on lähtökohtaisesti SEO-ystävällinen, on paljon enemmän, mitä voit tehdä verkkosivustosi liikenteen lisäämiseksi.

All in One SEO (AIOSEO) on yksi kaikkien aikojen suosituimmista WordPress-lisäosista. Sitä käyttää yli 3 miljoonaa verkkosivustoa.

Kaikista WordPressin SEO-lisäosista AIOSEO tarjoaa kattavimman ratkaisun kaikilla tarvittavilla ominaisuuksilla ja työkaluilla SEO:n parantamiseksi. Se auttaa sinua oikein lisäämään SEO-otsikot, metakuvaukset, avainsanat, luomaan XML-sivukarttoja, yhdistämään sivustosi Google Search Consoleen, optimoimaan sitä sosiaalista mediaa varten ja paljon muuta.

AIOSEO:sta löytyy myös ilmainen versio. Kuitenkin pro-versio sisältää voimakkaampia ominaisuuksia, kuten WooCommerce SEO, paikallinen SEO, älykäs skeema, video-sivukartta, uutissivukartta, älykäs uudelleenohjaushallinta, kyky havaita ja korjata 404-virheitä, edistyneet murupolut ja paljon muuta.

Constant Contact

Sähköposti on tehokkain ja luotettavin markkinointityökalu kun sen vain saa aluksi toimimaan. Sähköpostin avulla pysyt yhteydessä käyttäjiisi myös heidän poistuttuaan verkkosivustoltasi. Tämän vuoksi suosittelemme jokaista yrittäjää aloittamaan sähköpostilistan rakentamisen heti.

Constant Contact on yksi maailman suosituimmista sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajista.

Heidän alustansa mahdollistaa sinun rakentaa sähköpostilistan ja lähettää kauniita sähköpostiuutiskirjeitä tilaajillesi.

Se tarjoaa nopean ja helpon asennuksen ei-teknisille käyttäjille. Se toimii myös hyvin lomakeohjelmien kuten OptinMonsterin ja WPFormsin kanssa.

Pretty Links Pro

Pretty links Wordpress lisäosa

Pretty Links Pro on yksi parhaista linkinhallintalisäosista WordPressille. Se helpottaa affiliate-linkkien hallintaa samalla kun teet niistä lyhyempiä ja muistettavampia jakamista varten.

Se on täydellinen työkalu affiliate-markkinoijille, podcastaajille, liiketoiminnan omistajille ja muille, jotka haluavat helposti luoda lyhyitä URL-osoitteita WordPressissä. Muita tehokkaita ominaisuuksia ovat automaattisesti vaihtuvat linkit, tuotenäyttö, QR-koodin luonti, splittestaus ja paljon muuta.

WP Rocket

WP Rocket on markkinoiden käytetyin WordPressin välimuistilisäosa. Se parantaa WordPress-sivustosi nopeutta ja suorituskykyä ilman teknistä säätöä.

Se ottaa automaattisesti käyttöön suositellut välimuistiasetukset, kuten gzip-pakkaus, sivun välimuistin ja välimuistin esilatauksen. Voit myös ottaa käyttöön valinnaisia ominaisuuksia, kuten kuvien lazy loadin kugille, CDN-tuken, DNS-esihaun, kooditiedostojen minifioinnit ja paljon muuta.

WP Rocket tarjoaa myös Imagifyn, joka on ilmainen kuvien optimointipalvelu, joka auttaa sinua nopeuttamaan sivustoasi entisestään.

WP Rocket on ehdottomasti helpoin ja aloittelijaystävällisin välimuistilisäosa. Ainoa haittapuoli on, että se on vain maksullinen.

MemberPress

MemberPress mahdollistaa verkkokurssien, yhteisöjen ja jäsenyyssivustojen luonnin WordPressillä. Se on käytetyimpiä ja ehkä myös parhaimpia WordPressin jäsenyyslisäosia.

Voit luoda tilauksia (subscriptions) ja rajoittaa sisällön käyttöä käyttäjien tilausten mukaan. MemberPress toimii kaikkien suosittujen maksuratkaisujen, kuten Stripen, PayPalin, Authorize.netin ja muiden kanssa.

MemberPress on premium-lisäosa, joten se tulee monien muiden tehokkaiden ominaisuuksien kanssa, kuten sisällön tiputuksen, kurssien hallinnan (LMS), kyselyjen, sertifiointien, ryhmäjäsenyyksien, tehokkaiden käyttöoikeussääntöjen, automaatio-ominaisuuksien ja monen muun ominaisuuden kanssa.

Voit yhdistää MemberPressin kaikkiin suosittuihin sähköpostimarkkinointialustoihin, kuten Mailchimpiin, ConvertKitiin ja muihin, kommunikoidaksesi asiakkaittesi kanssa.

SearchWP

SearchWP on markkinoiden edistynein WordPress-hakulisäosa. Se auttaa parantamaan sivustosi hakutoimintoa, jotta sivustosi kävijät voivat helposti löytää etsimänsä sisällön.

Toisin kuin WordPressin oletushakutoiminto, SearchWP indeksoi kaiken sivustollasi, mukaan lukien mukautetut kentät, ACF-kentät, tekstiedostot, PDF-dokumenttien sisällön, mukautetut taulukot, mukautetut taksonomiat, mukautetut viestityypit, WooCommerce-tuoteattribuutit ja paljon muuta.

Hakumetriikka-ominaisuus auttaa sinua näkemään, mitä kävijäsi hakevat ja löytävät tai eivät löydä, jotta voit parantaa sisällön löydettävyyttä.

SearchWP mahdollistaa myös tehokkaiden ominaisuuksien, kuten live AJAX-haun WordPressissä, lisäämisen ja se integroituu saumattomasti kaikkiin suuriin WordPress-lisäosiin, kuten WooCommerce, Advanced Custom Fields (ACF), Meta Box, Toolset, BigCommerce, Easy Digital Downloads, bbPress ja moniin muihin.

Duplicator

Dupliator on hyödyllinen Wordpress lisäosa

Duplicator on markkinoiden suosituin WordPress-varmuuskopiolisäosa. Se mahdollistaa automaattisten varmuuskopioiden ja niiden turvallisen tallentamisen pilveen, kuten Google Driveen, Dropboxiin, One Driveen ja muihin.

Se auttaa myös sivustosi palauttamista varmuuskopiosta. Muita ominaisuuksia ovat monisivustotuki, arkistojen salaaminen, palautuspisteet ja helppo siirtotyökalu, vain muutamia mainitakseni. Tämä on ehdottoman tärkeä jokaiselle WordPress-blogille ja -sivustolle, koska varmuuskopiot ovat välttämättömyys.

RafflePress

RafflePress on markkinoiden paras WordPress-arvontalisäosa. Sen avulla voit välittömästi lisätä verkkosivustosi liikennettä, hankkia lisää sosiaalisen median seuraajia ja sähköpostitilauksia arvonnoilla ja kilpailuilla.

RafflePress tarjoaa helpon arvontarakentajan sekä todistetusti tehokkaita arvontamalleja, joita voit käyttää luodaksesi huomiotaherättävän arvonnan.

Arvonnan osallistumiseksi verkkosivuston vierailijoiden on käytettävä sähköpostiosoitettaan. Tämä auttaa sinua hankkimaan lisää tilaajia sähköpostilistallesi.

Sucuri

Sucuri on wordpressin tietoturva lisäosien kärkeä

Turvallisuuden tulisi olla kaikkien verkkoliiketoimintaa harjoittavien ykkösprioriteetti. Sucuri tarjoaa WordPress-turvallisuuslisäosan ja verkkosovelluspalomuurin, joka on todennäköisesti paras suoja sivustoillesi.

He valvovat ja suojaavat sivustoasi DDoS-hyökkäyksiltä, haittaohjelmailta, XSS-hyökkäyksiltä, roskakommenttihyökkäyksiltä ja käytännössä kaikenlaisilta tietoturvauhilta. Jos sinulla ei ole palomuuria sivustollasi, sinun kannattaa lisätä se tänään.

Google Workspace

Google Workspace (aiemmin G Suite) on joukko verkkosovelluksia, kuten sähköposti, dokumentit, taulukkolaskentasovellukset jne., jotka Google on luonut. Tämä tehokas toimisto-ohjelmisto on edullisempi, helppo ottaa käyttöön.

Paras ominaisuus on sähköpostiosoite oman yrityksesi verkkotunnuksella suoraan Gmailissa.

Semrush

Semrush on kaiken kattava markkinointityökalupakki digitaalisen markkinoinnin ammattilaisille ja yrittäjille. Se sisältää tehokkaita työkaluja, jotka auttavat parantamaan SEO-strategiaasi, PPC-kampanjoitasia, sosiaalisen median ja sisältö- ja PR-strategiaa.

Se auttaa myös keräämään tietoa kilpailijoistasi, jotta voit päihittää heidät ja olla alasi ykkönen.

Käytämme heidän työkaluaan tehdäksemme avainsanatutkimusta, backlink auditointia, brändimainintojen seurantaa, kilpailijoiden tarkkailua, suosituimpien sivujen ja julkaisujen löytämistä sosiaalisessa mediassa ja paljon muuta.

Nämä lyhyet kappaleet eivät riitä kuvaamaan Semrushin todellista voimaa. Se on ehdoton työkalu vakavissaan liiketoimintaansa suhtautuville yrityksen omistajille, ja se integroituu saumattomasti AIOSEO:n kanssa, joka mainittiin aiemmin.

LiveChat

LiveChat on yksi käytetyimmistä asiakaspalvelulisäosista. Se on erittäin helppokäyttöinen ja mahdollistaa nopean live-chatin WordPress-sivustollesi.

Se tarjoaa runsaasti mukautusvaihtoehtoja ja sisältää mobiilisovelluksen, joten voit tarjota reaaliaikaista tukea. LiveChat integroituu olemassa oleviin aspa-työkaluihin, CRM:iin, sähköpostimarkkinointiin ja muihin työkaluihin.

WP Mail SMTP

Oletuksena WordPress käyttää PHP mail -funktiota sähköpostien lähettämiseen. Ongelmana on, että joko WordPress-hostingyritykset eivät ole määrittäneet tätä toimintoa oikein tai ne estävät sen väärinkäytön estämiseksi.

Tämä tarkoittaa käytännössä, että sinä ja käyttäjäsi eivät ehkä saa tärkeitä sähköposti-ilmoituksia WordPress-sivustoltasi.

WP Mail SMTP ratkaisee tämän ongelman lähettämällä WordPress-sähköpostit oikean SMTP-postipalvelimen kautta.

Yli 3 miljoonaa verkkosivustoa käyttää WP Mail SMTP:tä, koska se on ehdoton lisäosa jokaiselle WordPress-blogille ja -sivustolle. Varmista kuitenkin, että lataat oikean lisäosa, sillä liikkeellä on paljon huijauslisäosia.

Shared Counts

Shared Counts on markkinoiden paras WordPress-sosiaalisen median lisäosa, jonka avulla voit helposti lisätä kauniita sosiaalisen median jakopainikkeita sivustollesi.

Se näyttää myös jakokerrat, mikä auttaa lisäämään sosiaalista todistetta verkkosivustollesi. Vaikka on olemassa monia maksullisia ratkaisuja, tämä ilmainen lisäosa voittaa ne kaikki koodin laadussa ja suorituskyvyssä.

WPCode

Nettisivun ylläpitäjälle tulee silloin tällöin tarve lisätä koodinpätkiä WP-sivun ylä- tai alatunnisteeseen syystä tai toisesta.

WPCode (aiemmin tunnettu nimellä Insert Headers and Footers) mahdollistaa koodinpätkien lisäämisen WordPress-sivustoosi muokkaamatta teemasi function.php-tiedostoa.

Sen lisäksi, että voit lisätä ylä- ja alatunnisteskriptejä, voit käyttää WPCodea lisätäksesi mukautettuja PHP-, JavaScript-, CSS-, HTML- ja tekstikoodinpätkiä.

Lisäosassa on sisäänrakennettu koodinpätkäkirjasto, josta löydät kaikki yleisimmät WordPress-koodinpätkät ja voit lisätä ne yhdellä klikkauksella. Lisäksi voit hallita kaikkia koodinpätkiäsi yhdestä keskitetystä näkymästä ja järjestellä niitä tägeillä.

WPCode Pro -versio tarjoaa tehokkaita ominaisuuksia, kuten koodinpätkien versionhallinnan (Code Revisions), laitteisiin perustuvan kohdentamisen koodille, mahdollisuuden lisätä tiettyjä koodinpätkiä tietyille sivuille ja artikkeleille, muunnospikseleitä ja syvemmän integraation WooCommerceen, Easy Digital Downloadsiin ja muihin suosittuihin WordPress-lisäosiin.

WPML

Oletuksena WordPress ei salli luoda monikielistä verkkosivustoa. Tämä on haaste yrityksille, jotka palvelevat monikielistä asiakaskuntaa eri puolilla maailmaa. Tähän tarpeeseen on luotu WPML. Se on WordPressin kielihallintalisäosa, jonka avulla voit helposti luoda monikielisiä verkkosivustoja WordPressillä.

WooCommerce

Woocommerce on verkkokauppa lisäosa wordpressille

WooCommerce on suosituin eCommerce-lisäosa Wordpressille, jota käyttää yli 5 miljoonaa verkkosivustoa.

Se sisältää kaikki tehokkaat ominaisuudet, joita tarvitset verkkokaupan luomiseen. Viime vuosina WooCommerce on vakiinnuttanut asemansa WordPressin hallitsevana eCommerce-lisäosana. Sen on rakentanut Automatticin tiimi, yrityksen takana ovat WordPress.com, Jetpack ja muita suosittuja palveluita.

Yhteenveto

Tässä oli vain muutamia suosikki lisäosiamme. Toivottavasti ne parantavat sinunkin WordPress-sivustosi toimintaa ja hallintaa. Muista kuitenkin kohtuus, sillä liian moni lisäosa hidastaa verkkosivuasi.

Yksi lomake
monta tarjousta

Nettisivuprojekti tulossa? Tee tekijän valinnasta helppoa ja pyydä yhdellä lomakkeella monta tarjousta.

Pyydä tarjouksia